Uteliv.no  [G tilbake]

Sk p utested

 Sk

By / Sted

 Sk   Hva skjer  
Info

Sentrum Scene

Adresse
Arbeidersamfunnets plass 1
0181 Oslo
 
Tlf 22 20 32 32
Faks 22 11 04 69
 
Web
Epost
LORDE(Fri alder – galleriet) @ Sentrum Scene
   

Sentrum Scene : 18 okt 17 - 20:00
 

LORDE(Fri alder – galleriet)

 
En nyhet av royalt kaliber: Lorde slipper nytt album «Melodrama» 16. juni – og gjør sin aller første konsert i Norge på Sentrum Scene 18. oktober.

I en alder av bare 16 år albumdebuterte Lorde med «Pure Heroine», til fantastiske tilbakemeldinger fra både publikum og presse. Albumet vant to Grammys, inkludert den høytstående prisen for beste album – og toppet musikklister i over 20 land. Hitsinglene «Royals», «Tennis Court» og «Team» har over 800 millioner avspillinger på Spotify, og førstnevnte gjorde Lorde til tidenes yngste soloartist til å ha en låt på Billboard Hot 100.

Nå har har Lorde blitt 20 år gammel og talentet har vokst i takt med alderen. Forventningene er skyhøye til det nye albumet, som er produsert av Lorde selv, Grammy-vinneren Jack Antonoff og Frank Dukes, kjent fra samarbeid med blant andre Drake, Jay-Z, Rihanna, og Kanye West. Singlene «Green Light», «Liabillity» og «Perfect Places» er allerede sluppet og gir en god smakebit på hva som kan forventes av «Melodrama» og den kommende Europa-turneen.
Billetter i salg fredag 16. juni kl. 10.00.
Bill. kr. 495,- + bill.avg.
18 år leg. i hovedsal / fri alder på galleriet

 

[] [ G til utestedets hovedside ]

| Profiler ditt utested  | Partnere  | Stilling ledig  | Kontakt Uteliv.no  | Om Uteliv.no  |
Copyright © 2017 Informant DA