Uteliv.no  [Gĺ tilbake]

Sřk pĺ utested

 Sřk

By / Sted

 Sřk   Hva skjer  
Info

Rockefeller

Adresse
Torggata 16
0181 Oslo
 
Tlf 22 20 32 32
Faks 22 11 04 69
 
Web
Epost
BOKBADET: ROY JACOBSEN / LARS SAABYE CHRISTENSEN Bademester: AN @ Rockefeller
   

Rockefeller : 18 okt 17 - 20:00
 

BOKBADET: ROY JACOBSEN / LARS SAABYE CHRISTENSEN Bademester: AN

 
Rockefeller i samarbeid med Cappelen Damm inviterer til et nytt bokbad i gamle Torggata Bad, med to av vĂĄre fremste forfattere som gjester: Lars Saabye Christensen og Roy Jacobsen.

Det originale Bokbadet har vært arrangert på Rockefeller siden 1991. Her er det tilbake i sin originale form med dybdeintervjuer av to av våre mest populære forfattere, Roy Jacobsen og Lars Saabye Christensen, som begge er aktuelle med nye bøker i høst. Forfatterne blir intervjuet av «dronningen av den gode samtale», bademester Anne Grosvold.

Roy Jacobsen er som første norske forfatter nominert til The Man Booker International Prize i 2017. Bøkene hans er oversatt til 31 språk. Forfatteren av «Seierherrene» og «De usynlige» er i høst aktuell med den tredje boken om Inger Bjarrøy.

Lars Saabye Christensen kommer i høst med romanen «Byens spor» – en klassisk Saabye-roman fra etterkrigstidens Fagerborg. De første leserne mener at den kan bli minst like populær som «Beatles» og «Halvbroren».Bill. kr. 200,-/160,- (medl. Tanum Bokklubb/studenter/A-kortet)
Dørene åpnes kl. 19.00, starter kl. 19.45.

 

[] [ Gĺ til utestedets hovedside ]

| Profiler ditt utested  | Partnere  | Stilling ledig  | Kontakt Uteliv.no  | Om Uteliv.no  |
Copyright © 2017 Informant DA