Uteliv.no  [Gå tilbake]

Søk på utested

 Søk

By / Sted

 Søk   Hva skjer  

Info

Gamla

Adresse
Grensen 1
0159 Oslo
 
Tlf 23 35 63 60
 
Web
Hjemmeside
Epost
Åpningstider mm
Mandag Stengt
Tirsdag 15.30 - 03.00
Onsdag 15.30 - 03.00
Torsdag 15.30 - 03.00
Fredag 15.30 - 03.00
Lørdag 15.30 - 03.00
Søndag Stengt
 
Rettigheter  Øl Sterkøl Vin Sterkvin Sprit
 
Aldersgrense  18
Utvalgt bilde
Kart
Vis i større kart
Om Gamla

Gamla er en av Oslo’s eldste konsertscener. Selve bygget er fra 1699 og er en del av kvartalet rundt Stortorvets Gjestegiveri med inngang fra Møllergata vis a vis Glassmagasinet. Konsert-lokalet er et vernet rom som gir en ærverdig stemning av noe gammelt, brunt og innarbeidet!


Som live-sted har det vært aktivt siden 1976, men først på begynnelsen av 90-tallet kom rocken for alvor inn i Gamla´s årer. Stedet er også velbrukt til annen publikumsvennlig musikk, event-parties, plate-releaser og lukkede selskaper.


Scenen er passe stor og høy nok for at de 300 pers Gamla tar har god nok sikt. Den er flittig brukt av band i etablerings-fasen og for sub-kulturelle arrangementer med stor Rock´n´Roll-faktor. I august 07 åpnnet Gamla´s Beat Bar med mer fokus på musikalsk drift utenom konsert-kveldene.”


Gamla befinner seg i Møllergata, rett rundt hjørnet fra Stortorvet Gjestgiveri og på den andre siden av gaten fra Glassmagasinet. Det hviler en fantastisk atmosfære i dette vinkel-formaterte lokalet som runder baren og ut i konsert-rommet. Store deler av interøret fra gamle dager er fortsatt intakt,-samt at det tekniske scene-utstyret har fått god oppgradering!


Store deler av 80-tallet var det flerfoldige Country-band som hadde månedsengasjement der, men siden begynnelsen av 90-tallet har live-aktiviteten økt og ofte har den rettet seg mot et spesielt rocke-publikum, men stedet brukes også av andre musikeres skapertrang, deriblant den årlige Oslo Jazz Festival.


Med ROCK FREDAG-konsertene i 2003 markerte GAMLA seg enda sterkere som støttebærer for norsk rock’s underskog som stadig beviser at GAMLA og ROCK er en god kombinasjon.


Gamla’s varme og “gammel-stils”-atmosfære er også som skapt for intimkonserter, julebord og utleie til private selskaper.

Bilder
   
| Profiler ditt utested  | Partnere  | Stilling ledig  | Kontakt Uteliv.no  | Om Uteliv.no  |
Copyright © 2017 Informant DA